Sista spurten

2012-06-24 / 13:38:08
Okej, jag tänker ge allt en sista positiv kick, sen skiter jag i om det blir igångsättning eller inte. Jag tänker hjälpa kroppen på traven en sista gång och ta fram min mediala sida som jag lagt åt sidan och säga att: Det som händer är meningen att hända! 

Jag vet att jag under nätterna ibland vaknar av mensvärk, alltså förvärkar, men de avtar ungefär lika fort som jag vaknat. Eller försvinner när jag varit uppe ett tag, gjort nummer 1 eller 2 eller sätter mig ner en stund. 
   Men idag tänker jag hålla igång det. Kanske kan det hjälpa? Alla som läser, hjälper mig att hålla tummar och tår tills de blir riktigt jäkla blå. 

Jag har lite värk i ryggen och jag tänker inte bortförklara det och säga att det är träningsvärk, för igår satt vi inne hela jäkla dagen, förutom en liten promenad på kvällen. 
Imorse hade jag molvärk i magen och jag tänker inte medge att det var luft i magen utan säga att det var förvärkar. Nu har vi tvättat och jag har tagit trapporna istället för hissen. Jag tänker gå ut och gå en lång promenad på 2 timmar och när jag kommer hem ska jag ge mig på att tvätt fönstren igen. Allt för att stå upp och hjälpa till med tyngdkraften neråt. 
   Sen ska jag äta apelsin, annanas, kanske tillochmed trycka i mig hallonbladste som jag hatar mest av allt. Sen tänker jag dra in Kim i sovrummet och ni vet vad, efter det ska han få massera fotknölarna medan jag tar hand om brösten!
Nu jävlar ska vi ha en bebis idag! Jag har bestämt mig. Och Kim ska inte behöva få gå till jobbet en ynka dag innan tisdag! NEJ, han ska få sitta bredvid mig och hålla i sin nyfödda son! 
   Peppa mig, ge mig massa styrkekommentarer så lovar jag att jag ska föda barn idag/inatt!

Lägg till en kommentar här!
Postat av: Madde - mamma till Olle född 120304

Håller alla tummarna och tår jag kan för att det ska sätta igång för dig snart. Kör hårt. :-)

2012-06-24 @ 14:41:01
URL: http://mkj.blogg.se
Postat av: Millan - Tvåbarnsmamma i Augusti

Håller tummarna för att det blir idag, men det kommer nog gå jättebra oavsett hur det blir! :)

2012-06-24 @ 16:13:09
URL: http://mammami.se
Postat av: Cim

Fint skrivet du hinner nog inte ens dra med Kim in i sänghalmen innan de sätter igång glöm inte Louise du måste vila också Annes orkar du inte de största loppet du någonsin kommer vara med om tro mig jag vila inte sista dagarna var vaken tre dygn vilket sluta med att kroppen ibte orkade krysta mer kör på men vila med :) och nu jävlar ska lillkillen ut ! Den som väntar på ngt gott väntar alltid för länge nu håller jag tummar och tår att allt går bra för er ! <3

2012-06-24 @ 16:42:57
Postat av: tess

Usch, jag är med livrädd för att bli igångsatt & hoppas verkligen att jag inte ska behöva gå över tiden. Men jag & bebis håller alla tummar & tår för er så att ni ska slippa en igångsättning & att lillen tittar ut av sig självt nu!
Nästa gång jag tittar in här ska vi allt läsa om förlossning & välkomna den lille killen till världen!
Lycka till nu!

2012-06-24 @ 17:30:31
URL: http://jaklakrokus.blogg.se
Postat av: Anonym

Stackare jag kan inte ens tänka mig hur du har det :( hoppas att det hoppar igång inatt! Jag ska hålla tummar och tår :D När det väl är igång så hoppas jag att allt går bra! Det kommer det göra, du är stark som redan gått över 9 månader med bebis :) Kämpa på och ge inte upp hoppet :D det kan bara vända så ligger ni där med eran fina bebis sen :). Önskar dig och din pojkvän all lycka! Puss på dig fina kusin :)

2012-06-24 @ 19:06:28
Postat av: Moster

klart det blir bebis inatt (om ni inte redan åkt in?)Med den behandlingen kommer det nog bli bra ;)

Förresten träffade jag Ingun du vet och hon frågade "vad blir du då? mormors syster.... hahahaha!" ... fan vad gammal jag plötsligt kände mig! puss på dig hjärtat och lycka till nu!!!

2012-06-24 @ 19:14:51
Postat av: mamma

Jag har blivit blå om både fingrar o tår :-)
pussar o kramar till er....

2012-06-24 @ 19:26:44
Postat av: mamma

Jag har blivit blå om både fingrar o tår :-)
pussar o kramar till er....

2012-06-24 @ 19:26:48
Postat av: Anonym

Jag har blivit blå om både fingrar o tår :-)
pussar o kramar till er....

2012-06-24 @ 19:27:15
Postat av: mamma

Jag har blivit blå om både fingrar o tår :)
pussar o kramar till er.....

2012-06-24 @ 19:29:01
Postat av: mamma

Har blivit blå om både fingrar o tår :-)
Pussar o kramar till er....

2012-06-24 @ 19:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Till bloggens startsida

Jag är Lovis. 23 år. En EKO-tokig, sy, garn -och inredningsgalen morsa som bloggar om hur det är att vara egen företagare, livet som (ung) mamma till två små busungar, Ian -12 och Joline -15, livet som HUSÄGARE och därmed renoveringsprojekt, mycket inredning och inspiration, hälsa och stenålderskost paleo och allt det där som ett liv oftast handlar om.

Jag älskar att kunna inspirera andra människor och hoppas att ni alla kan få ut något av att läsa just min blogg, att ni ska trivas och kan se till att jag allt som oftast skriver med glimten i ögat.

Välkomna hit, hoppas vi ses många gånger!

Bilder som ligger på bloggen och är på mig eller tagna av mig får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse!



bloglovin


RSS 2.0