Underbara Ven

2014-09-03 / 10:00:49
Nästan hela sommaren tillbringade vi i Skåne. En dag gav vi oss ut på en utflykt, till det helt fantastiska Ven, utanför Landskrona. Jag har nog aldrig i Sverige sett något så vackert landskap förut och jag rekommenderar alla som besöker Skåne på sommaren att åka till Ven över en dag!
Man tar färjan från Landskrona. Sedan finns det cyklar att hyra billigt över dagen. Vi cyklade runt ön i omgångar och upptäckte ön. Det var så otroligt fint! 
 
Den sista bilden var på ett helt underbart mysigt café. Det ligger precis i början av ön och var fullsatt hela tiden! Vi var tvungna att vänta för att få en plats. Men helt klart värt det!

När mammahjärtat bara smälter!

2014-09-02 / 11:22:03
Ian har ju börjar prata så otroligt mycket på sista tiden. Nu håller jag inte längre koll på om det är 3- 4 -eller 5- ordsmeningar. Ibland slinker han en 6- ordsmening också. 

Nu efter frukost sa han: 
"Mamma"
"Ja gubben?"
"Gå fån bodet"
"Är du mätt i magen då?"
*Ja. Tack e maten, god!" 
"Sa du tavk för maten den var god, Ian?"
"Hihihihi aaa" 

Mitt älskade barn. När började du prata? Du låg ju helt hjälplös i din lilla liggkorg för inte alls länge sen! 
 
 

Vårt blivande vardagsrum

2014-09-01 / 15:53:14
Eller "dattedummet" som Ian skulle sagt ;)
Här är en inspirationsbild vi hittat till vårt vardagsrum! Asså jag är såååå kär i den här kombinationen. Föll pladask! Och det bästa av allt - Kim OCKSÅ! Wiiihooo! 
Soffan har vi ju redan...typ. Vi har en sådan på bilden fast beige och 3-sits svängd. Så det kommer bli skillnaden. Igår var vi för att köpa ramar. Men än så länge har vi bara 1 bild vi vill hänga upp, så vi ska fundera på vad vi vill ha i de resterande ramarna. 
Borden på bilden blev vi också jäkligt inspirerade av och jag har typ hittat ett av de, på ilva.se ♥ men det får bli till nästa löning. Denna månad har vi köpt tillräckligt med inredning och jag har just klickat hem ett nytt, lite mindre köksbord. Det är ju trevligt om man liksom kan gå i köket här hemma också, inte bara trycka sig förbi allt! Bild på nya bordet och....kanske vårt kök, kan jag inspirera med när nya bordet är på plats! 
 
Love love love ♥
 

Måste - ha - Begär

2014-09-01 / 11:39:15
Denna säng till Ians rum ♥ Helt underbart fin och skulle passa så bra till övrig inredning i hans rum! Vi måste byta ut spjälsängen nu. Bara 4999kr på jollyroom! Men, det är en investering! 
 

Till bloggens startsida

Jag är Lovis. 23 år. En EKO-tokig, sy, garn -och inredningsgalen morsa som bloggar om hur det är att vara egen företagare, livet som (ung) mamma till två små busungar, Ian -12 och Joline -15, livet som HUSÄGARE och därmed renoveringsprojekt, mycket inredning och inspiration, hälsa och stenålderskost paleo och allt det där som ett liv oftast handlar om.

Jag älskar att kunna inspirera andra människor och hoppas att ni alla kan få ut något av att läsa just min blogg, att ni ska trivas och kan se till att jag allt som oftast skriver med glimten i ögat.

Välkomna hit, hoppas vi ses många gånger!

Bilder som ligger på bloggen och är på mig eller tagna av mig får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse!



bloglovin


RSS 2.0