Aktivera hjärnan till plugghuvvud

2013-10-08 / 12:08:03
Ja, det var ju ett tag sedan man pluggade. Det känns ju. Dessutom har jag svårt för att förstå och ta in sådär direkt när jag läser något rakt uppochner. Det tar bara lite längre tid för mig... helt enkelt...
   Jag har alltid önskat att jag var den där allmänbildade, teoretiskt lättlärda som snappade upp allt så fort jag hörde det och lade det längst fram i det permanenta närminnet ( den praktiska biten fungerar utmärkt däremot - antagligen för jag är mer praktiskt, än teoretiskt lagd) men så är det tyvärr inte. 
   Däremot känner jag att ju mer jag läser, desto mer insatt blir jag. Antagligen för att jag tycker det är intressant! Så det är ju bra.

Det jobbiga är dock att jag frågar Kim (som teoretiskt sätt är raka motsatsen till mig. Han är den där som snappar upp allt han hör och lägger det i det permanenta närminnet): "Älskling, skulle du kunna hjälpa mig att förstå den här frågan "............""
"Javisst, de menar ju såhär och såhär. Och det här menas egentligen såhär"
"JAHA, MEN DÅ KANSKE DU BORDE LÄSA DEN HÄR KURSEN ISTÄLLET FÖR MIG DÅ!!!!!"

Okej. Riktigt så ohyfsad är jag inte. Jag bara...bara...blir lite frustrerad när det går så jäääkla enkelt för honom bara jag läser upp det för honom, medan jag kan sitta och läsa texten 10 ggr och fortfarande inte riktigt förstå vad det är jag ska ta reda på. Suck. Tack mamma och pappa för de generna. 
Jag hoppas att min son får sin pappas läshuvud iaf :)

Katching. Nu ska jag iväg och jobba! Detta är mitt nya liv: Gå upp ur sängen (fast helst inte) - fixa iordning Ian - lämna på dagis - plugga några timmar - åka till jobbet - jobba till kl. 20.30 - komma hem kl. 21 - äta middag 3 timmar för sent (vadå inte äta efter kl. 18, jag måste ju få i mig mat?!) - glo lite på tv - mysa lite med min käraste - sova. Oså börjar det om igen :) 

Att bli antagen

2013-10-07 / 13:51:00
Till en kurs man vill gå är en härlig känsla. Jag kommer från och med denna vecka och några (!) veckor framåt att läsa till personaladministratör, på distans dårå. Whoop whoop. Feels good! 

Time for work!

2013-10-05 / 11:21:50
 

Kanelbullens dag

2013-10-04 / 21:12:00
 
Ni har väl inte glömt att det är kanelbullens dag idag? Denna låg och väntade på mig så fint i köket, nu när jag kom hem ifrån jobbet. Min fina älskling! Eller kasnke var det svärmor? Höhöhö. 

Granit

2013-10-04 / 11:20:10
Åååååååh. Vår favoritbutik -GRANIT, uppe i Stockholm, har startat en weebshop. Vem kan vara lyckligare än vi nu? Nu slipper vi faktiskt åka upp till Stockholm för att inhandla ny inredning. YES!!!! hihihi



foto: shop.granit.com
 

Klart man ska vara artig

2013-10-03 / 11:25:43
 

Helgens

2013-10-02 / 22:53:57
Vi hade minst sagt en fullspäckad helg, full med besök. Kims pappa och hans tjej. Min bror, hans tjej och Ians kusin. Kims mamma och hennes kille. Sandra och Madeleine som var barnvakt en stund i fredags. Har jag missat någon?

 
 

De snyggaste jag någonsin skådat

2013-10-02 / 08:37:00
Bilderna får tala för sig själva... eller, jag måste tillägga, denna detalj på dessa ljusstakar, må vara den snyggaste lilla detalj av århundrandets århundrande ljusstakar. Så enkelt. Så snyggt!!! Måste köpa dessa! Eller öska mig i julklapp... ja, det ska jag göra.                                                 
 
 Foto: royaldesign.se

Till bloggens startsida

Jag är Lovis. 23 år. En EKO-tokig, sy, garn -och inredningsgalen morsa som bloggar om hur det är att vara egen företagare, livet som (ung) mamma till två små busungar, Ian -12 och Joline -15, livet som HUSÄGARE och därmed renoveringsprojekt, mycket inredning och inspiration, hälsa och stenålderskost paleo och allt det där som ett liv oftast handlar om.

Jag älskar att kunna inspirera andra människor och hoppas att ni alla kan få ut något av att läsa just min blogg, att ni ska trivas och kan se till att jag allt som oftast skriver med glimten i ögat.

Välkomna hit, hoppas vi ses många gånger!

Bilder som ligger på bloggen och är på mig eller tagna av mig får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse!



bloglovin


RSS 2.0