Ian 11 månader

2013-05-28 / 17:46:03

På tiden att jag skriver något va? :) Jisses så det tjatats! Jag har verkligen inte tid att blogga. Men för er som är nyfikna så ser Ian ut såhär nu och han fyller hela 11 månader idag! Det kan jag ju bjuda på!

Han har fått världens personlighet och busar med oss dagarna i enda. Har världens starkaste vilja och skriker rakt ut när han inte får som han vill. Vi kan skratta både åt och med honom till allt konstigt han gör och "säger". Han är världens roligaste och gulligaste minspel. Precis som man ska förstå exakt vad han säger! Det märks att han härmar våra uttryck.
Han började släppa taget från saker och prova gå utan stöd en vecka innan han fyllde 10 månader och nu knallar han omkring här hemma som om han inte gjort annat! 
Han säger "mamma", "pappa", "ditta" och "dah" mig, Kim, lampan och saker :)

Han ska pilla på allting han inte får pilla på. Vad ska man med sina egna leksaker till liksom? Skittråkigt! 

När Ian sover så håller jag på med syverksamhet, som ni kanske sett lite va här på bloggen. Det tar väldigt mycket tid. När Ian är vaken är det de vanliga sysslorna som gäller samt att vi nu spenderar en hel del i det fantastiska sommarvädret och på öppna förskolan! :) 

Ja, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer! Så mycket blogginspiration har jag! Och så mycket blogghuvve har jag kvar. Skittråkigt inlägg, men nu fick ni en liten uppdatering iaf!

Till bloggens startsida

Jag är Lovis. 23 år. En EKO-tokig, sy, garn -och inredningsgalen morsa som bloggar om hur det är att vara egen företagare, livet som (ung) mamma till två små busungar, Ian -12 och Joline -15, livet som HUSÄGARE och därmed renoveringsprojekt, mycket inredning och inspiration, hälsa och stenålderskost paleo och allt det där som ett liv oftast handlar om.

Jag älskar att kunna inspirera andra människor och hoppas att ni alla kan få ut något av att läsa just min blogg, att ni ska trivas och kan se till att jag allt som oftast skriver med glimten i ögat.

Välkomna hit, hoppas vi ses många gånger!

Bilder som ligger på bloggen och är på mig eller tagna av mig får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse!



bloglovin


RSS 2.0