Ian 8 månader!

2013-02-28 / 11:37:14

Vi tackar matverkstaden!

2013-02-28 / 10:21:38
Ja, nu är det nog dags att säga tack och adjö! Tack matverkstaden för att ni fungerat så länge till att få mitt barn växa och må bra! 
   Det verkar som att ni efter 8 månader inte längre orkar hålla samma tempo och pumpa ut den näring som mitt barn behöver för att mättas. 
Nu går vi tillbaka till det gamla tonårsbrösten...eller va? Just det, nu är det ju inte riktigt de där piffiga brösten längre. Snarare urmjölkade taxöron. Ja, så ser det ut. Urmjölkade mammabröst. Jag är ju mamma nu ja! 
 AS-sexigt! Not. 


Nu hade jag inte tänkt lägga ut en bild på mina bröst. Men tänk er en, precis just här.

Mysmorgon

2013-02-27 / 09:13:47
Då sätter vi igång igen! Nu har jag så mycket jag vill skriva om. Det har både varit förjävligt tråkigt att jag inte orkat/hunnit blogga, men också skönt. Men nu, nu kommer jag tillbaka! :) Bloggdeluxe!

Ian och jag har mysmorgon här! Han är så förjädrans mysig nu förtiden, mammas lilla skatt!


Till bloggens startsida

Jag är Lovis. 23 år. En EKO-tokig, sy, garn -och inredningsgalen morsa som bloggar om hur det är att vara egen företagare, livet som (ung) mamma till två små busungar, Ian -12 och Joline -15, livet som HUSÄGARE och därmed renoveringsprojekt, mycket inredning och inspiration, hälsa och stenålderskost paleo och allt det där som ett liv oftast handlar om.

Jag älskar att kunna inspirera andra människor och hoppas att ni alla kan få ut något av att läsa just min blogg, att ni ska trivas och kan se till att jag allt som oftast skriver med glimten i ögat.

Välkomna hit, hoppas vi ses många gånger!

Bilder som ligger på bloggen och är på mig eller tagna av mig får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse!



bloglovin


RSS 2.0