» Waah HUSÄGARE «

2015-06-05 / 11:30:00
Enda sedan vi flyttade till Linköping och vår lägenhet, har vi egentligen letat efter hus direkt. Det är snart 2 år sedan vi flyttade hit från Stockholm och vi har diskuterat i många olika svängar. Radhus? Kedjehus? Villa i stan? Villa på landet? Större lägenhet? Nyproduktion? Renoveringsobjekt? Halvt renoveringsobjekt? Osv. osv. osv.
   Vi har åkt runt till en hel del hus -och lägenhetsvisningar och varit nära på och även budat på flera, som vi inte velat gå längre på. Vi har känt en längtan efter att bo på landet, samtidigt som det känts väldigt skönt och tryggt, efter att ha varit på en husvisning, att komma hem till stan igen, i sin trygga lägenhet på andra våningen. 
 
Men..... nu hittade vi ett hus, drygt 15 min från stan, som vi alltså var och tittade på i förrgår, på förhansvisning. Vilket betyder att vi fick åka och titta på huset själva, innan visningen ska vara i helgen.
   Jag gillade huset jättemycket och det är ett halvrenoveringsprojekt. Det vill säga, hela huset behöver inte renoveras från grund till tak, men det behövs en rejäl uppdatering och uppfräschning invändigt av hela huset. Tak, väggar, golv, badrum, tvättstuga, kök. Även fasaden behöver sig en riktig uppdatering och tillochmed (den stoooora) tomten som tillhör huset. Vi såg helt enkelt POTENTIAL i huset och jag kände att; jag gillar verkligen det här huset och området! Men så när vi åkte hemåt kände vi att, kanske låg det ändå år fel håll, vi kände inte till sidan av stan och nää, det skulle bli långt ifrån vänner. 
 
Men så på kvällen, när vi satt och pratade med min mamma och styvpappa så sa han: Ett bättre hus för den summan de vill ha för det FÅR ni inte. Det är bara köpa det! 
 
Sagt och (kanske lite blåögt?) gjort lyssnade vi på vad de sa och nu sitter vi här idag och har skrivit ett huskontrakt! Helt magiskt! Vi har KÖPT ETT HUUUUUUS! Min dröm sedan jag var liten, att få bo i mitt egna hus, med min lilla familj, och ge mina barn möjligheten att växa upp på landet med en stor trädgård där de kan springa fritt. Vilken otroligt, alldeles, alldeles, underbar känsla ♥

Till bloggens startsida

Jag är Lovis. 23 år. En EKO-tokig, sy, garn -och inredningsgalen morsa som bloggar om hur det är att vara egen företagare, livet som (ung) mamma till två små busungar, Ian -12 och Joline -15, livet som HUSÄGARE och därmed renoveringsprojekt, mycket inredning och inspiration, hälsa och stenålderskost paleo och allt det där som ett liv oftast handlar om.

Jag älskar att kunna inspirera andra människor och hoppas att ni alla kan få ut något av att läsa just min blogg, att ni ska trivas och kan se till att jag allt som oftast skriver med glimten i ögat.

Välkomna hit, hoppas vi ses många gånger!

Bilder som ligger på bloggen och är på mig eller tagna av mig får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse!



bloglovin


RSS 2.0