Hoppsan vilken värk

2012-03-31 / 16:47:38
Idag vaknade jag sent. Eller, först var jag uppe med Kim kl. 7, för han skulle iväg och jobba idag. Jag var uppe med honom till 9, sen la jag mig och somnade om igen. Vaknade inte förrän kl. 13.30 och kände mig extremt utvilad. Snacka om att jag kände att jag behövde sova ut. 
Sen dess har jag bäddat sängen, diskat, tvättat och nu håller jag på och städar min garderob. På listan står det massor med mer saker, typ damsuga, damma, svabba, städa toan osv. Men, jag var tvungen att sätta mig ner nu. Efter att ha stått och plockat ner en massa kläder jag inte kan ha just nu och lagt i påsar, alltså inte alls så ansträngande så fick jag världens "mensvärk", är helt genomsvettig och fick svårt att andas. 
Jag tar det som ett tecken på att jag inte ska göra mycket mer på ett par timmar. De senaste 2 dagarna har jag även haft konstiga hugg längst ner i magen och när jag ringde till BM sa hon att jag ska ta det jättelugnt och fortsätter det så ska jag ringa till förlossningen. Det fortsatte men inte så mycket. Men nu det här också..får jag mer av detta idag bör jag typ sitta still hela helgen. Känns ju sådär kul. Jag som är van att vara igång hela dagarna, vardagar som helgdag. Blää. Men för att bebis inte ska komma för tidigt så är det bara att lyssna på BM och sin kropp helt enkelt.

Socker gör ditt barn större

2012-03-31 / 14:39:04
Jag visste helt ärligt inte att om jag äter godis så påverkar det barnets vikt. Jag trodde det var mig själv det gjorde störst onytta på. Men nu sa min barnmorska sist jag var där att godis påverkar bebisens födelsevikt och självklart fick jag panik eftersom jag den senaste månaden blivit heltokig om jag inte fått i mig lite choklad varje dag. Men, jag vill ju inte trycka ut en för stor unge direkt, så kan jag undvika det ska jag hålla mig till socker absolut max 2 ggr i veckan, helst bara en gång på helgen. 


Bärsele, Andningslarm och Babyskydd

2012-03-30 / 14:26:04
Precis. Jag ska nu in till stan för att möta upp och köpa babybjörn avtive bärsele, som är helt oanvänt, för 700:- och ett babysense II andningslarm, som är använt ett par månader, för 850:-
Vanligtvis ligger detta bärsele på mellan 1200-1300:- nytt. Men vi har ingen lust att betala det när man kan hitta oanvända "nybegagnade" saker på blocket! Detta andningslarm som vi även fyndat kostar vanligtvis 1500:- så vi sparar ju runt en tusenlapp på bara detta och det känns såå himla bra! :)




Här är även babyskyddet jag skrev om häromdagen som vi fyndade för 350:-

Tips på nappflaskor!

2012-03-29 / 20:41:31
De bästa nappflaskor jag kan rekomendera! Jag har ju jobbat som barnflicka och i den senaste familjen hade de dessa nappflaskor och de känns verkligen bra! Hon har i alla fall aldrig haft några problem med hennes barns magar! Dessutom slipper man sitta och vara orolig för att det KAN hända! Bättre att ta det säkra före det osäkra ;) 
Just nu är det även kampanjprisalltforforaldrar.se, där du kan få de för 199:- i stället för 349:- som de kostar överallt annars. Gick inte hitta de billigare någon annanstans! 

Så alla blivande föräldrar, läs informationen! Det är det värt! Dessa är i alla fall påväg hem till min brevlåda just nu! :) Och tänk på att även om man har tänkt att amma (om man är gravid) så är det bra att ha hemma, både i fall man inte skulle kunna amma, men också för att du kanske behöver göra något själv någon gång, och pappan kan vara hemma med barnet! Glöm inte bröstpumpen heller ;)



Att små barn ofta lider av magbesvär med gasbildning tex kolik efter flaskmatning är ingen nyhet - det är ett av dom vanligaste problemen som småbarnsföräldrar har när små barn flaskmatas.

Dr Brown är en av dom mest meriterade märkena som ligger längst fram i forskningen när det gäller att eliminera luftbubblor och vakum i flaskan. Efter många års forskning utvecklades Dr Brown´s Natural Flow System. Det unika systemet består av en nappflaska med en patenterad invändig luftventil som tar bort luftbubblor och vakuum i modersmjölken, mjölkersättningen och i alla andra typer av vätska. När man använder Natural Flow Systemet så förhindras de mest välkända orsakerna till magbesvär med gasbildning, t.ex. kolik och det är dessutom medicinskt bevisat att risken för mellanöronsproblem reduceras.

Flaskorna är självklart bisfenol A-fria och tillverkade i Polypropylen. Det här lyxiga paketet innehåller 2st Wideneckflaskor 120ml, 1st Wideneckflaska 240ml, 2st dinappar storlek 2 och 2st dinappar storlek 3.


Bebisnytt

2012-03-28 / 20:43:10
De senaste dagarna har jag haft väldigt mycket att göra och därför inte haft tid till att blogga om allt jag vill. Varje gång jag satt mig vid datorn har det kommit något i vägen som jag varit tvungen att göra först, så det ligger massor av inlägg i mitt utkast som jag ska uppdatera och lägga upp.

Vi har i alla fall de senaste dagarna gjort världens bebisfynd och vi är så nöjda!! Vi har fått följande: 

  • Ett i stort sett oanvänt babyskydd för 350:-
  • En oanvänd babymonitor för 400:-
  • Imorgon köper vi ett andningslarm, 850:-
Detta skulle annars kostat mer än det dubbla per sak. Helt galet vad vi haft tur och gjort fynd! Blocket är min favorit! Speciellt när det är oanvänt och man får det för ett klockrent andrahandsvärde :) 

Jag kunde även inte låta bli att köpa lite nya bebiskläder när jag var inne på H&M idag (det händer inte ofta vill jag lova), men jag tycker att det är okej att börja samla på sig nu när jag faktiskt är inne i vecka 30. För man vet aldrig vad som kan hända de närmsta 10 veckorna från nu! :)

<-- 59:-          59:- -->

<-- 2-pack 99:- -->

Min helg i bilder

2012-03-27 / 17:28:28
Jag vet att jag är sjukt dålig på att uppdatera nu för tiden. Men grejen är den att helgen har gått åt till annat, typ nöjen och sådant kul ni vet, som man prioriterar framför datorn ibland. I fredags hade vi Regina, Krister, Jeppe och Karin här på besök. Det var galet trevligt! Krister och Regina, som för övrigt också väntar barn i slutet på juli, alltså ganska exakt 6 veckor efter oss (superkul) stannade enda till 01.30 den kvällen :) På lördagen vaknade vi ganska tidigt. Jeppe ville att vi skulle följa med en runda runt söder och kolla på inredning och det gjorde vi! Så från kl. 13-18.30 var vi ute och vandrade! Supermysigt väder och härligt att vara ute en hel dag sådär. På kvällen kom Josseposs och stannade över natten. Söndagen rensade vi lite skit från lilla rummet, tog en promenad och latade oss hemma. Behövs det också ibland! 








Nu ska ni få se!

2012-03-24 / 11:48:16
Jag lyckades få en "verklighetsbild" på hur jag beskrev magen häromdagen! Kul! Här kommer min icke u-formade utan rundade v-mage utan sidfläsk ;) heheh.


Ser ni?

Trångt för bebis

2012-03-21 / 20:43:11
Det är så mysigt nu när det börjar bli så trångt i magen för lillkillen att man känner nästan varenda liten rörelse. Tycker det kan kännas som en hand ibland som drar i övre magen eller som igår när jag låg ner i soffan så var min mage helt mjuk nere och helt mjuk uppe (jäkligt ovanligt) och i mitten av magen såg jag ut som en banan, fast att det var jämtjockt liksom, över mitten och ut på sidorna. Det såg jättekul ut!

Nu på kvällen när jag och Kimpan var ute på promenix så låg han och tryckte längst upp i magen, så jag kände mig jätte framtung och stel i hela magen. Det är kanske inte jättemysigt, men det är inte mer än lite jobbigt att gå i alla fall :) 
Dessutom har magen fått en heeelt ny form. Mitt "sidfläsk" som jag hade innan jag blev gravid finns typ inte kvar, på sidorna längst ner, typ ovanför höfterna är jag helt platt och sen går magen som ett runt V, inte ett U, alltså, utan ett runt V ;) sedan början den typ peka lite neråt, man ser det på naveln, men ändå är den högt upp. Svårt att beskriva, men detta skriver jag mest för min egen skull så jag kan kolla tillbaka sen! Då vet jag antagligen själv hur jag såg ut. Det är nämligen svårt att få med så att det ser rätt ut på bild. Jag försökte i morse, men det blir liksom inte ur samma synvinkel som när jag kollar i spegeln, haha.

Leanderserien

2012-03-19 / 21:02:22

Jag måste ha hittat VÄRLDENS SNYGGASTE SERIE!!! Herrejisses, både jag och Kim höll på att falla baklänges! Dels för designen, men även av priset! 
Nytt kostar skötbordet 6.199:-, spjälsängen 8.899:- och vaggan 1.949:- så det är ju antagligen inte ens att tänka på men, detta blev just min dröm!!! 
Sängen kan även användas upp till 8-års ålder då den succesivt går att göra större, vilket skulle göra att det är den enda av möblerna som skulle va prisvärt och okej att köpa, men det är fortfarande fruktansvärt mycket pengar! Synd att allt så snyggt ska vara så dyrt!!!



Två favoriter

2012-03-19 / 20:17:51
Har hittat två, eller speciellt en favorit/er från H&M!! Den ljusa väskan är min absoluta favorit, så det kommer nog garanterat bli ett hemklick på den! :) Billigt, snyggt och bra! :)


Vecka 28 (27+4)

2012-03-18 / 17:39:15
Bilden är tagen igår, men jag hann inte uppdatera en gång till på kvällen! Och inte förrän nu som först sätter jag mig vid datorn för idag. Kimpan och jag har vårstädat lägenheten, tvättat, diskat, lagat mat, nu bakar vi och medan vi väntar på att degen ska jäsa färdigt satte vi oss ner och tog det lite lugnt! 


I vilket fall som helst så...vecka 28 och vi går in i tredje trimestern! Underbart! Det betyder att det inte är så lång tid kvar alls och det känns skönt för mig! Jag längtar efter att få komma igång och träna och snygga till mig efteråt. Sen längtar jag efter bebis och allt mys vi har framför oss som familj. 
Bebis lever mestadels rätt lugnt inne i magen. Ibland är han vild och trycker sig upp mot revbenen, men det märks att det börjar bli trångt där inne eftersom han inte kan fara runt som en virvel hur han vill längre.
Dock i skrivandets stund så känns det som en riktig boxare i magen. Han rör sig verkligen i hela magen och jag vet inte riktigt om det är så att han försöker vända på sig med hjälp av händer och armar för det kommer fötter och små händer kickandes överallt i hela magen! Det är faktiskt riktigt mysigt idag! Det är mjuka, behagliga sparkar och han ligger inte och trycker någonstans och då tycker mamma lovis om sin bebis lite extra mycket! ^^

Jag ser i alla fall extrem skillnad på magen denna veckan till skillnad från de andra bilderna då jag bara tyckt att det stått still. 
Vissa dagar, mår jag bättre, andra sämre. Jag har fått dille på iskall kräm med mjölk, choklad och morötter. Ligger han på fel ställe kan jag knappt stå upp, så ont gör det och jag kan knappt andas, men ligger han rätt och i mitten av magen så känns det inte som jag är gravid ens...om jag inte böjer mig ner vill säga eller går i uppförsbackar, för det är rätt jobbigt faktiskt! Annars mår vi väldigt bra, alla tre! :) 
Jag tänker extremt mycket på framtiden och det är både lyckokänslor och mycket rädslor.

Spjälsäng

2012-03-17 / 20:06:05
Tror jag fått en ny favorit. Har suttit och kollat spjälsängar senaste timmen. Kim och jag har även varit på stan idag i jakt på en spjälsäng. Men han har kommit på att han inte vill ha en "tråkig vit ***** spjälsäng" hehe, taget ur hans mun. Och jo visst, jag kan hålla med om det. Vitt är ju inte det roligaste. Båda vi två tycker ju om mörka träslag. Eftersom jag ska göra om inne i sovrummet, så att det blir lite ljusare och inte så...svart, så tänkte jag att då ska vi försöka hitta en spjälsäng med mörkt träslag som faktiskt också passar in till det vita.



Från Ica

2012-03-16 / 20:14:44

hade vi fått detta paket från min kära mamma idag! Vi blev så glada! :) I storlek 62 från märket Bäbis.

Nytt nagellack

2012-03-16 / 20:11:38

39:- från KICKS

resultatet

Jag tyckte Kim var heltokig när han föreslog att jag skulle köpa ett orange nagellack. Dock så lydde jag order och det blev faktiskt riktigt fräsigt!! Min nya favorit och en härlig vårfärg!

Funderar på att skaffa en egen domän och byta från blogg.se. Bilderna blir lååångt ifrån så högupplösta här som de är i verkligheten. Så himla tråkigt! Bilden ovan ser jätte-oskarp ut till skillnad från hur klar och fin den är i förhandsvisningsprogrammet. Så himla tråkigt :/.

Kontantlös bank

2012-03-14 / 14:59:39
Åh jag blir så irriterad! Igår hann jag inte till banken så jag tänkte att jag istället skulle hinna dit idag och sätta in pengar. Vi har banken precis runt husknuten och det är många gånger väldigt smidigt och bra! 
Men... idag när jag stressat dit så jag skulle hinna (de stänger ju kl. 15) så står det givetvis att de är ett kontantlöst kontor. Jag frågade för säkerhetsskull om de inte tog emot kontanter (som de sen kanske satte in i någon automat eller något) men nä. Då ska jag åka genom halva söder för att kunna sätta in pengar. Det är ju bara hur irriterande som helst!!! Usch vad arg jag blir. Snacka om dubbla tummar ner för det! Värdelöst.

Vecka 27 (26+6)

2012-03-12 / 18:26:08
Jag är ledsen både för min och eran skull att bilderna på magen kommer in så sent! Det blir ju liksom inte riktigt en vecka emellan då och jag närmar mig mer och mer en ny vecka. Denna bild tog jag i morse och imorgon går jag ju faktiskt in i vecka 28, så vecka 27 stämmer ju kanske inte riktigt.. men men. Jag ska försöka bli bättre på att verkligen ta bilder på lördagar och ingen annan dag. 

Vårt lilla barn känner nu igen mina känslor och mår utefter hur jag mår. Han är mellan 35-40 cm lång och väger runt 1 kg. Han kan nu öppna och sluta ögonen och reagerar på ljus och främmande röster. 
Överlevnadschansen är även stor om barnet skulle födas för tidigt. Jag är jättenojjig, för jag har drömt så många nätter i rad att min lilla parvel föds i vecka 28. Så jag hoppas verkligen inte att jag sanndrömmer! Han får inte komma riktigt ännu! 

För övrigt så är hans nya favoritplats under mina revben och/eller magsäcken, vilket jag kan säga inte är ett dugg skönt. Magen blir typ hårdare/stramare för varje dag och jag tror mig ha känt av sammandragningar (men jag vet ju inte riktigt hur det ska kännas). Huden på magen kliar något fruktansvärt och jag är hungrig HELA tiden. Dessutom börjar jag bli sådär fasligt trött igen att jag bara vill gå o lägga mig en stund på eftermiddagen. Sen kan jag somna igen lika tidigt som vanligt på kvällen. 
Han sparkar inte jättemycket hela tiden utan har sina tillfällen och tider på dygnet som han är vaken på. Det känns som han på något sätt kommit in i en egen rytm. Ändå kan jag inte låta bli att oroa mig över att han rör sig för lite. Jag börjar verkligen bli skitnojjig. Det är så små svaga puffar han ger mig, även fast jag kan känna hur han rullar runt där inne.
Jag kan inte vara utan choklad eller morötter. Iskall jordgubbskräm med mjölk är också något som jag inte längre kan vara utan. Magen börjar kännas stor, på riktigt och folk stirrar på mig. Överallt. På tunnelbanan, när jag är ute och går, på stan, you name it. En del ler lyckligt åt mig medan andra kan stirra sig blinda på magen, på mig på magen oså på mig igen som om: "Kan det verkligen vara sant att den där tjejen är g r a v i d ?!" Hehe



Bildbomb från Jönköping

2012-03-12 / 17:36:14











Har haft en underbar helg tillsammans med min kärlek och hans familj i helgen som var! På bilderna högst upp så är det bilder på Kim och hans far! Lägg märke till hur lika de är ;) Och bild nummer 4 uppifrån är ju bara så söt så jag dör! Haha. Jag låter bilderna få tala för sig själva. Pippi är kims kusin och kims mor och mormor är även med på bild ;)

Lördag i Jönköping

2012-03-10 / 11:13:25
Med fint väder och solen som skiner genom fönstret har jag precis ätit frukost! Kim och hans far åkte kl. 8 imorse ner till höganäs i skåne för att fixa någonting och kommer väl inte tillbaka förrän i eftermiddag! Så länge ska jag och hans styvmor gå på stan och sånt mys :) 
Vet ännu inte vad vi ska hitta på i eftermiddag men något spännande blir det alltid här i Jönnet. Nu ska jag fixa mig det sista och sen beger vi oss ner mot stan! Det ska bli trevligt! 
Ska försöka slänga in en magbild här senare under dagen också...det är ju ändå lördag liksom ;) Hoppas att ni får en lika fin dag som jag! Nu ska jag njuta av lugnet och att vara ifrån storstadsvimlet! 

hehe en bild på mig från båtmässan förra helgen ;) skitsnygg!

Mot jönköping!

2012-03-09 / 16:15:09
Hej kära vänner! 
Vet inte riktigt hur mycket uppdatering jag kan lova er till helgen, då vi åker till jönköping idag! Men jag ska försöka uppdatera när jag har tid! Det ska bli så underbart att få komma iväg lite och speciellt till Kimpans kärleksfulla familj! Denna gången har vi hyrt bil, eftersom även Jeppe skulle ner till jönnet denna helgen. Så då blev det helt enkelt billigare och mer värt att dela på en hyrbil ner än att köpa bussbiljetter och åka buss i 4.5 timmar. Skönt!

Från det ena till det andra så har min kära gamla vivaz verkligen börjat balla ur. Så efter jobbet idag åkte jag in till kungsgatans tele2-butik (den enda i hela sverige...typ) för att få lite information om vad de kunde erbjuda mig. 
För fast pris, alltså inklusive fri surf, fria minuter att ringa för, fria sms OCH en telefon kommer jag att betala 349:-/månaden. Nu betalar jag 700:-. Jag frågade givetvis hur det kan komma sig att de har denna "kampanj" eftersom jag nu betalar det dubbla för exakt samma sak (fast lite sämre av allt) och då sa han att de egentligen inte tjänar någonting alls på det, utan måste ha detta erbjudandet just för att vara bättre och konkurrera mot 3. 
Det här erbjudandet gäller bara fram till slutet av mars har jag för mig han sa, så då passade jag på. Jag kommer dock att få betala dubbelt ett par månader eftersom mitt andra abbonemang tar slut först då, men det gör faktiskt ingenting. Jag har ändå fått betala den räkningen skyhög varje månad då jag köpt en massa jävla SL-biljetter. 

Jag har plumberat/plomberat eller vad det nu heter, så Kim kan läsa igenom avtalet jag skrev på (så jag inte är blond och blir lurad). Alltså kan jag lämna tillbaka den om förpackningen är obruten och det är någonting han "lovat" mig som inte stämmer! Det tycker jag är bra. 

Det här kommer antagligen då vara min nya godning: 


En Samsung Galaxy SII LTE! :)

07.50

2012-03-08 / 07:54:41
Klockan är 07.50 och vi har precis ätit frukost och borstat tänderna här hemma, samt hunnit titta en stund på vakna med the voice
Usch jag har börjat sova så himla dåligt på nätterna! Det är jättejobbigt. Jag vaknar av att jag får ont i magen när jag ska vända mig, att bebis inte tycker det är bekvämt när jag ligger på ett speciellt sätt och börjar då sparka eller trycka sig mot revbenen. Plus att jag vaknar av att jag är kissnödig minst 1 gång per natt. Jag måste då gå upp och kissa och det är så ansträngande att resa sig från sängen när det gör så ont i magen. Sen kan jag aldrig somna om direkt efter för att jag inte hittar något skönt sätt att ligga på... Ibland tröttnar jag rätt jättemycket på att vara gravid :/

KappAhl

2012-03-07 / 20:05:04
Jag gillar verkligen kappahls kläder! Det är mycket som är fint och sitter bra! Fick hem mitt paket idag och 3/4 plagg satt bra. Tyvärr var mina förstorade bröst och min putmage lite väl stort då kanske. Eller så var det en liten storlek. Jag tänkte nämligen att jag ville ha den skjortan ett tag...till våren oså, så tog därför en två storlekar större. Men, jag tror att när det gäller skjortor får jag nog köra på gravidskjortor helt enkelt. Annars är jag helt klart nöjd! :)

Var även förbi Glitter på vägen hem från jobbet. Köpte en ny ring från "pure silver"-serien och ett bar nya örhängen! Nya kläder - nya accessoarer, såklart :) annars blir det ju inget roligt!  Nu saknar jag bara ett par mammaleggins och det får nog bli mitt sista köp denna månad! :) 





Vårt vardagsrum

2012-03-06 / 19:13:13



Det börjar likna ett hem mer och mer, för varje månad som går :) Nu saknas det bara en stor klocka ovanför schäslongen, en hylla över tv-bänken och vårat collage som vi har köpt ramar till, men inga bilder ännu. Det ska sitta ovanför soffan. Såå, det kommer att komma fler bilder vartefter! 

Det börjar kännas helt okej att komma in i vardagsrummet nu för tiden! Det svarta vitrinskåpet fick vi av min mosters familj, för de skulle ändå slänga det. Än står det ingenting inuti, eftersom vi inte kan sätta upp de två sista hyllorna, då min mor glömde lämna piggarna. Men det kommer det med! Vi tänkte ha bland annat mitt finporslin som jag fått av mormor och morfar där inne. Just det! Sen ska vi byta från de där träbenen på schäslongen till ett par stålben istället, de där träet passar liksom inte in. Hehe. 
Den "nya" tv-bänken hittade vi på blocket och gav 1200:- inkl. frakt för den. Det tyckte jag var helt okej :)


Vecka 26 (25+6) och tvåsiffrigt!

2012-03-05 / 11:17:26
Hörreni! Ser ni min babyräknare här på sidan?!? Den är nere under 100 -strecket!! Det är 98 dagar kvar till BF. Heltokigt, för vet ni? När jag la in den där räknaren stod den på 198 dagar och det känns som det inte var alls länge sen! Tror ni att det börjar närma sig eller?


En aningens skillnad eller vad säger ni? ;P Jag fick typ chock när jag såg den vänstra bilden igår! Man hänger inte med i att man växer så mycket när man ser sig själv i spegeln varje dag! Roligt är det med kort då i alla fall :)


Hemklickat

2012-03-05 / 11:10:21
Idag mår jag verkligen piss. Jag är dock lite anonym om varför, men ångesten ligger på högsta grad. Jag valde därför att vara hemma. Mer ångest? Jo, jag vet inte...möjligtvis. Skulle nog vilja säga att det inte hade spelat någon roll. 
Jag kom in på kappahls hemsida för jag skulle kolla en grej, givetvis såg jag att de hade total utförsäljningsrea. Fyndade hem 4 tröjor och är helt klart nöjd (än så länge). Lite depp-shopping. Usch för denna hemska dag! :(


100:- <-- --> 75:-

50:- <-- --> 200:-

Beställde en storlek större än det jag brukar ha så att jag ska kunna ha detta nu i vår med min stora mage. Jag har så fruktansvärt dåligt med kläder just nu. Allt är ju plötsligt för smått eller sitter för tajt! Detta blir perfekt!

Båtmässa i Älvsjö

2012-03-04 / 19:58:56
Godkväll på er! Jag vet att jag verkligen varit urusel på att uppdatera de senaste dagarna, men jag har varit lite låg och inte riktigt haft lust att blogga då. När jag mått bättre har vi varit och gjort någonting såhär under dagarna och vi har inte kommit hem förrän vid denna tiden. Sååå, så läget. 
Idag kom min mor, hennes man och deras två fosterbarn upp hit och lämnade bland annat av ett vitrinskåp som vi fått av min kära moster Nici och sedan följade vi med de på båtmässan i Älvsjö. 
Jag vet inte, jag tycker inte det är super intressant kanske, men det var i alla fall trevligare än att bara sitta hemma och dessutom att få umgås lite med familjen när de ändå var här. 











Fotade inne i en stoooor motorbåt. Den hade inbyggd grill, som ni kan se på bilden ovan, hur fint kök som helst, två ställen man kan styra på plus 3 stycken spakar som satt lite utspritt på hela båten som man kunde styra med?! 2 duschar och toaletter, två stoora sovrum, stor matplats, brygga där bak, stort däck uppe på taket och så som en "uteplats/altan". Helt galet. Men jättefint! Dock skulle jag inte vilja ha en egen sådan även om jag vore rik. Det är alldeles för stort.

Nacka naturreservat

2012-03-03 / 22:18:00
Eftersom vi varit sjuka de 3 senaste helgerna har vi inte kunnat hitta på någonting. Nu är vi ialla fall friska från förkyldningar och magsjuka så jag kände att denna helgen vill jag hitta på något! 
Eftersom det i alla fall i Stockholm har varit fint vårväder hela veckan så bådade det ju ganska gott för att det skulle vara bra väder nu till helgen med. Jag blev givetvis superglad när jag vaknade imorse, solen sken genom fönstret och mätaren stod på 7.8°c. Jag hade planerat en utedag med korvgrillning och fika vid en sjö. Så det fick bli Nacka naturreservat! Huuur fint som helst. Vi gick genom skogen för att hitta en bra och tillåten plats att grilla på, sen gick vi faktiskt över isen tillbaka. Det var konstigt nog hur tjock is som helst och det var jättemånga där som åkteskridskor...och vissa som även kände för att ta sig ett dopp.
Jag låter bilderna tala för sig själv :)



Vaaaad gör Lovis?





JA, de badade. Idioti. 


Sprucket revben

2012-03-02 / 20:10:22
Ikväll är Kims bästa vän Jeppe här. Vi ska äta mat, de ska dricka öl och sedan ska vi till någon klubb och se på liveband. Mysigt! 
Dock inte lika mysigt med ett sprucket revben som gör sig påmint typ hur jag än sitter, står eller går :/ jag var hos läkaren i morse och tydligen har jag hostat sönder mitt revben. Ni kan ju tänka er hur skönt det är. Och om inte så gör det förbannat jävla ont. Tänk er att man inte kan stå rakt för att det hugger i sidan. Man vill vika sig dubbelt fast då blir det bara värre. Man kan inte skratta för då känns de som man ska gå av. Det känns som man vill sträcka ut sig hela tiden, men inte ens det hjälper. De enda som hjälper är att ligga i sängen, raklång. Men det är ju inget roligt en fredagkväll liksom.

Till bloggens startsida

Jag är Lovis. 23 år. En EKO-tokig, sy, garn -och inredningsgalen morsa som bloggar om hur det är att vara egen företagare, livet som (ung) mamma till två små busungar, Ian -12 och Joline -15, livet som HUSÄGARE och därmed renoveringsprojekt, mycket inredning och inspiration, hälsa och stenålderskost paleo och allt det där som ett liv oftast handlar om.

Jag älskar att kunna inspirera andra människor och hoppas att ni alla kan få ut något av att läsa just min blogg, att ni ska trivas och kan se till att jag allt som oftast skriver med glimten i ögat.

Välkomna hit, hoppas vi ses många gånger!

Bilder som ligger på bloggen och är på mig eller tagna av mig får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse!



bloglovin


RSS 2.0