Sjukstuga och tillväxtperiod

2012-08-29 / 12:04:00
Har åkt på en förkylning. Som alla andra nu känns det som. Det började i söndags natt. Då vaknade jag på natten när jag skulle amma och hade galet ont i halsen. Neeej, tänkte jag! 
Det fortsatte hela måndagen och jag kunde ens knappt svälja vatten. Igår hade det gått upp i näsan och så var det mildare i halsen och på eftermiddagen var jag genomförkyld. Oså kom ju febern också och den där fruktansvärt onda och känsliga kroppen jag får när jag får feber. Hua!
Men jag proppade i mig tabletter och försökte vara pigg. Jag lyckades sådär bra. Ian är inne i en jättejobbig period just nu som visst kallas tillväxtperiod. Han äter jätteofta, vaknar 2-3 ggr på natten, har svårt att sova och somna och sover inte alls sådär länge som han gjort hela tiden. På dagen handlar det om en halvtimme varje gång innan han vaknar igen.

Så jag mådde inte så bra igår. Känns som febern är borta idag. Har inte behövt ta någon ipren eller alvedon sen igår eftermiddag. Men jag mår lite konstigt i kroppen och huvudet idag ändå. Och är ju så täppt att jag knappt kan andas. Men men. Vara mamma måste man vara ändå. Önskar dock Kim kunde vabba o ta hand om honom, så det enda jag behöver göra är amma, sen vila emellan så jag blir frisk :/


Mina fina killar, vad jag älskar er!



Lägg till en kommentar här!
Postat av: Sabina

Vi kan alltid sjukanmäla oss till försäkringskassan när vi är sjuka så kan papporna ta en föräldradag :)

Svar: Jaså? Är det så? Shit vad bra att du sa det :) Nu mår jag ju dock bättre, men det är ju bra att veta till nästa gång!
Lovis Henri

2012-08-30 @ 11:09:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Till bloggens startsida

Jag är Lovis. 23 år. En EKO-tokig, sy, garn -och inredningsgalen morsa som bloggar om hur det är att vara egen företagare, livet som (ung) mamma till två små busungar, Ian -12 och Joline -15, livet som HUSÄGARE och därmed renoveringsprojekt, mycket inredning och inspiration, hälsa och stenålderskost paleo och allt det där som ett liv oftast handlar om.

Jag älskar att kunna inspirera andra människor och hoppas att ni alla kan få ut något av att läsa just min blogg, att ni ska trivas och kan se till att jag allt som oftast skriver med glimten i ögat.

Välkomna hit, hoppas vi ses många gånger!

Bilder som ligger på bloggen och är på mig eller tagna av mig får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse!



bloglovin


RSS 2.0