Recesion: Somna utan gråt

2013-01-29 / 09:15:20
Någon undrade om boken; somna utan gråt Jag rekommenderar denna bok till alla föräldrar!!! Vare sig man har det svårt eller lätt att söva sina barn. Det står många, många viktiga och väldigt bra saker i den!

Än har jag inte börjat med "operation: Ian sömn" men jag har utgått med baktankar om det jag läst om boken och han sover redan liiiite bättre på natten.  Vågar knappt skriva det dock! Men mammor -och pappor! Den är helt klart värd 132:- för att få ett tryggt barn!!! Eller 43:- i pocketform.

Somna utan gråt - klicka här för direktlänk!


Somna utan gråt

2013-01-10 / 16:18:54
Har precis beställt denna bok. Många som rekommenderat den! Hoppas att det finns några bra tips i alla fall. Ja, detta helt enkelt för att Ian till största del har svårt att somna just inför natten. Jag förstår inte varför det är just då.

Tummen och huvudet

2013-01-10 / 16:10:09
Ian har börjat lägga huvudet på sne när han tittar på saker. Så himla gulligt! 
Sätter man för handen för hans ansikte för att han inte ska titta på tv, lutar han sig förbi handen! Det ser skitkul ut. Han har även börjat suga på tummen nu i dagarna - mindre bra!!
Han sitter nu rakt och kan sätta sig upp själv om han har halvlegat lite! Igår stod han även upp själv och höll sig i bordet! Vi ställde honom där såklart, han kan inte ställa sig själv än ;)

Han pratar som bara den och försöker härma oss. Är alltid, alltid glad. Förutom när han är trött. Tar allt han kommer åt. Han har börjat bli så medvetet gosig. Han lägger huvudet på axeln när han är i famnen och sen vänder han huvudet mot mig och vill gärna vara jättenära mitt ansikte.
Han älskar när vi tittar på varandras ögon så och att "gnugga" näsan mot varandra. Han tycker att hans händer är extremt intressanta, helst ihopknutna. 

Nu kommer jag inte på mer jag skulle skriva ner. Min blogg är galet tråkig just nu! Jag kommer snart komma tillbaka. Vi håller på att måla om lägenheten, jag virkar på fortfarande. Sen kräver Ian mer och mer hela tiden. Det ska lagas mat, duschas, städas, diskas osv. osv. Ni småbarnsföräldrar hajjar ialla fall! 

6(1/2)-månaderskontrollen: 69 cm lång. 9370 gram. Vår stora fina kille! 

Djefla förkylning

2013-01-01 / 18:07:39
Lillkillen håller nog på att bli förkyld igen :( Han har hostat och rosslat en hel del idag! Inte igen, känner jag bara!

Till bloggens startsida

Jag är Lovis. 23 år. En EKO-tokig, sy, garn -och inredningsgalen morsa som bloggar om hur det är att vara egen företagare, livet som (ung) mamma till två små busungar, Ian -12 och Joline -15, livet som HUSÄGARE och därmed renoveringsprojekt, mycket inredning och inspiration, hälsa och stenålderskost paleo och allt det där som ett liv oftast handlar om.

Jag älskar att kunna inspirera andra människor och hoppas att ni alla kan få ut något av att läsa just min blogg, att ni ska trivas och kan se till att jag allt som oftast skriver med glimten i ögat.

Välkomna hit, hoppas vi ses många gånger!

Bilder som ligger på bloggen och är på mig eller tagna av mig får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse!



bloglovin


RSS 2.0